pokolenieОт години се надявам накой ден да открия място, където да съм доволна от начина, по който ме подстригват и да смятам, че си заслужавата цената, която си плащам затова. Обиколила съм много салони за красота, но в повечето случаи съм се разочаровала от всякакви коафьори, фризьори и фризьорки. Да не говорим и колко досадни могат да бъдат тези люде, когато решат да обсъдят с теб случващото се на клюкарско ниво в града…

Не така е с един нов салон, който открих наскоро, намиращ се в София – казва се Alure и предлага обслужване от ново поколение, неслучайно е наречен бутиков салон. Мястото е обзаведено с много вкус и наистина създава усещане за моден уют и те предразполага да се разкрасяваш с удоволствие там. Предлагат се масажи, фризьорски салон, маникюр, педикюр, козметик и солариум, което превръща салона в цял комплекс за разкрасяване.

Препоръчах го и на сестра ми, която също остана с добро впечатление от маникюристката и педикюриста. Преди дни посетих и още един салон в столицата, от който обаче не останах толкова очарована, но така и така съм почнала с положителни отзиви днес, по-добре да не му споменавам името. В крайна сметка разбрах, че единственият начин човек да се убеди в качеството на услугите на дадено място, е чак като опита от първа ръка – ето например много ми беше хвален и този салон, но се оказа, че не може да задоволи моите изисквания и просто няма да го посетя отново.

Google+ Comments