valuesТреска ги тресе от две седмици жълтите, пък и доста уж сериозни медии да разберат заедно ли са Валери и Николета. Ако са се разделили, каква точно е причината – дали непоносимият характер на плеймейтката, или тиражираната изневяра с бившето й гадже Ники Михайлов, а може би непосилно високият стандарт, който държи да й се обезпечава. Общо взето – догадки. Валери май обяви във фейсбук профила си, че раздялата е факт, но при него никога нищо не е окончателно. Ако си спомняте, преди години се бяха скарали с Алисия, оплюха се взаимно по медиите, пък после взеха, че се прибраха и дете даже си родиха. Толкова за тоя случай. И да го мислим, и да не го мислим – скоро ще стане ясно има ли нова изгора Валери и взел ли си е червеното бентли от Николета. Не че мен лично ме интересува. Просто тази нищета духовна ми трябва за съпоставка.

Почти по същото време – в събота – беше последният мач на бившия капитан на националния ни отбор Стилян Петров. Всички знаем за тежките моменти, през които мина, и за малко принудителния край на блестящата му кариера. Така или иначе, този футболен спектакъл, при това с благотворителна цел, с над 60 000-хилядна публика беше един наистина красив финал на смисления му път във футбола. Не за това обаче ще говоря. А за една запомняща се сцена след края на мача – жената на Стилян, Паулина, и двете му деца, които бяха плътно до него през целия му път през ада, излязоха на терена и го прегърнаха.

Е, тогава се сетих за Валери и за пеперудите, които пърхат около него и които води на почивки на Карибите и прочие екзотични места. Няма ли кой да му каже на това момче колко важно нещо е семейството и че Алисии, Николети и тям подобни се возят само в скъпи коли и самолети. По трънливи пътеки не вървят. Без значение кой е до тях.

Google+ Comments