Чували ли сте за Skims? Това не е нова дума, а бранд, който е създаден от Ким Кардашиян – риалити звездата, известна с това, че е известна. Дамата има огромно влияние в света на модата и на тенденциите, колкото и понякога да не ми се вярва. Но трябва да ѝ призная, че проектът със Skims определено много ми допада и е супер сполучлив.

Каква е идеята на бизнеса на Ким? Тя се стреми да направи ластично бельо тип „един размер“ за всички дами. То трябва да е с почти неутрални цветове и да пасва на кожата. Общо взето идеята е, че като го облечеш, трябва да стане като втора кожа, по-добрата от теб, без несъвършенства. Несъмнено цветовата гама и моделите на бодита, шорти, сутиени и бикини много ми допада, но и цената не е никак малка.

Въпреки че Skims са уж един размер, те се предлагат в 9 такива. Но цялостното послание, че пасват на всички, е важното. Точно това е и фокусът на последната кампания на Ким, която стартира в началото на април. Тя включваше и четири ангела – Хайди Клум, Алесандра Амброзио, Тайра Банкс и Кандис Суейнпоъл – топмодели, но много различни една от друга.

И четирите красавици се събират за първи път след около 10 години и то на доста разголена фотосесия. Любопитно е да се забележи как са се променили формите им и как остаряването им влияе. Определено носят духа си на модели все още и го демонстрират отлично.

Изводът, който мога да направя, за да не изглежда като реклама на Skims, е, че всеки може да бъде красив във всяка форма и цвят. И не става въпрос за прикриващото бельо. Просто бъдете красиви и се наслаждавайте на себе си, колкото и понякога да е трудно.

Google+ Comments