Скъпи мои читатели, знаете, че лятото е сезонът на сватбите. Аз също не пропуснах да запиша присъствието си на две. Но в единия случай останах супер втрещена как може нещо толкова малко да развали цялата сватба.

Подгответе се, че темата няма да е много лека. Всичко започна от едно красиво местенце, сгушено в гората и двама много влюбени. Наистина хармония и приказност лъхаше отвсякъде. Церемонията бе супер, булката, гостите. Истинска приказка!

Но в един момент дойде време за традиционното българско захранване. Оказа се, че младоженецът е загубил майка си и в ролята на свекърва бе негова близка. Ала в този момент водещият започна да разказва една много докосваща история, но абсолютно неподходяща за случая. Само ще кажа, че думите бяха „Довел съм ти, мале, булка..“.

Представете си ужаса на близките на младоженеца. Имаше сълзи, имаше емоции и много сконфузен момент. След това някак всички се събраха и партито продължи, но на всички присъстващи ни остана това тъжно усещане.

Затова ако и на вас ви предстои организиране на подобно събитие, то внимателно подбирайте водещия си. Задължително искайте да видите сценария и г/д това, което ще се говори, защото във всяко семейство има специфики и до подобни неприятни случки като на моите приятели може да се достигне.

Силно се надявам този случай да е единичен и на сватбите, на които вие ще присъствате, да има доста повече ведрина. Щастливо и влюбено лято ви желая!

Google+ Comments