Здраво, стегнато и красиво тяло е едно от многото новогодишни обещания на обзалагам се повечето от вас. Имаше една шега в социалните мрежи, че от началото на януари над 2 мил. българи започват фитнес. А самите фитнес зали пък ще предлагат програма за няколко посещения и много селфита.

Като оставим шегата настрана, ми се иска малко да изпреваря събитията и да започнем с изпълнението на цели, без да има повод за това. Всъщност причина може да бъде на последното мотивиращо видео, на което попаднах. То е на известната руска тенисистка Мария Шарапова. Ако не следите какво се случва около нея, то ще кажа, че само преди година звездата стана майка и то на 35-годишна възраст.

Шарапова е спортист през целия си живот и влизането й във форма не е толкова трудна задача. Но след половин година от раждането тя показва не само липса на каквито и да излишни мазнини и килограми, а също и с наличие на здрава воля. Точно с нея искам да ви заразя и да ви предам хъса за спорт.

Оставям ви линк към едно супер кратко видео, в което Мария споделя ежедневната си рутина от 30 минути. Ще видите само видовете упражнения, а повторенията и интензивността им зависи от нивото ви на подготовка.

И ето как го правят известните: https://www.instagram.com/p/Cl_rbNxpBlY/

Ако и вие се сещате за още вдъхновяващи звездни примери, то моля да ми пишете. Ще ги споделя и тях в блога.

Веселете се, празнувайте, похапвайте, спортувайте и бъдете готови за 2023!

Google+ Comments