Имали ли сте приятели, с които сте споделяли всичко? Такива, които довършват изречението ви и всеки момент са способни да кажат нещо, което вие си мислите в момента? Ако отговорът е “да” значи сте благословени с наистина ценна връзка. Но имам моменти, в които всеки поема по собствения си път и търси щастието и развитието си някъде далече, дори извън пределите на държавата. Тогава ви остават само онези редки моменти, в които успявате да се съберете на едно място и да си припомните старите времена.

Това са наистина сладки моменти, които ви показват, колко всъщност са били истински тези взаимоотношения. Защото усещането е все едно никога не са ви делели километри разстояние и продължително време без да се видите. Разговаряте свободно, лесно, продължавате да си довършвате изреченията и да се смеете на едни и същи неща.

Тези хора в живота ви са наистина най-ценните и винаги трябва да ги пазим! Обичайте се и не им се сърдете, когато не могат да се чуят с вас по телефона. Това не означава, че те не мислят за вас. Означава, че ежедневието им е динамично и напрегнато, но когато сте заедно те отново ще бъдат същите ваши доверени хора, същите тези усмивки и комфорт, с който сте свикнали и помните.

Google+ Comments