Premiere Of ReelzChannel's "The Kennedys" - ArrivalsМного пъти съм казвала, че тиймбилдинзите и хобитата често развалят връзки и семейства. И за съжаление практиката го доказва.

Един съученик от училище, който се ожени веднага след като завършихме – така се случи, голяма ученическа любов, момичето забременя и се събраха. Роди им се чудно хубаво момиченце и общо взето, по това, което чувах от бивши съученици, пък и виждах от публикуваното във фейсбук – нещата им вървяха добре. Казвам го, защото по принцип съм доста скептична към ранните бракове – смятам, че на 18-20, че дори и до около 25 човек не знае още какво иска нито от партньора си, нито от живота.

За съжаление такъв се оказа и случаят. Гледам, от няколко седмици съученикът активно публикува свои снимки, при това публично, не ограничени за виждане само за приятели – в интимни пози с жена, която със сигурност не е неговата. Защото съм си наивна в това отношение и винаги вярвам в по-оптимистичния вариант, първоначално помислих, че може да му е някаква близка приятелка – чак не ми се вярваше, че дори и да се е разделил със съпругата си, ще тръгне толкова грозно да афишира новата си връзка, при това не в тесен приятелски кръг, а споделено с целия фейсбук свят, включително и с бившата му жена. Е, оптимизмът ми не винаги, да не кажа почти никога, се оказва основателен – случаят бил точно този, научих подробностите от наш общ познат. Запалил се човекът по фотографията, купил си хубав фотоапарат, то има такива фотообщности, включил се в една от тях, започнали да ходят по горички и баири да правят снимки и се влюбил… Няма лошо – не всеки може да се случи. И да е сериозно и трайно кривването, и да е краткотрайно и повърхностно – все неща, за които няма застраховка.

С едно съществено уточнение обаче: дори и да си на 20+, възрастта не може да те извини за публичното унижение и болка, на които подлагаш жената, с която си бил до вчера и ти е родила дете.

 

Google+ Comments