Един от най-женствените аксесоари за мен са обеците. Всеки път щом видя жена с красиви бижута по ухото, искрено се възхищавам.

Моят личен фаворит са обеците от сребро. Имам един чифт – звезди, които са от Viano и са ми любимите. Нося ги както в ежедневието, така и за поводи. Спирам се на тях, защото са изработени от сребро, а то си подхожда с всичко. Всъщност и заради комбинацията от блясъка на благородния метал и на камъчетата, инкрустирани в тях.

Но стига толкова за мен, а нека ви дам и малко полезна информация за вас.

Ако изборът на точните обеци и при вас е труден или се колебаете на какъв тип да се спрете за подарък, то ще опитам да дам няколко съвета. Трябва да се изходи от няколко параметри – вида на лицето и стилът, с който трябва да си подходят. Аз ще насоча вниманието ви към сребърните обеци с различни форми и начини на закопчаване.

При по-кръгло или овално лице заложете на обеци от сребро, които са с квадратна форма. Те ще помогнат да разчупите излъчването. Друга опция са сребърни висящи обеци, като препоръчително е да са дълги и по-тънки, без излишни форми. По този начин визуално ще се издължи лицето и бижуто ще подчертае красивите черти. В момента има предложения от сребърната бижутерия, които се поставят на ухото по различни начин, а това спомага и за по-добрата им визия. Най-новият тренд е чрез промушване, при което от задната страна на ухото остава по-дългата част. Но за този тип обеци от Viano препоръчват задължително да се поставят силиконови винтове, за да не изпаднат и да се фиксира дължината.

Може да изберете сребърни украшения с по-овална форма и по ухото, ако формата на лицето е издължена. Чрез тях ще омекотите чертите и ще се сдобиете с нежно излъчване. Тук възможностите за обеци от сребро са със закопчаване тип винт по ухото или пък английска кука с леко висящи, но кръгли елементи. В тези случаи аз винаги залагам на класическите с камъчета или нежни форми като котета например.

Като за финал оставих и големите, масивни и обемни обеци. Те винаги са добра идея за официално събитие или при по-изчистена цветово визия. Но за да стоят наистина красиво, се препоръчват при лице с по-триъгълна форма или пък сърцевидна. Моето мнение тук обаче е, че ако са комбинация от правилните геометрични фигури, които споменах и в по-горните абзаци и са съобразени с чертите на лицето, то сребърните висящи обеци ще стоят чудесно.

Надявам се тази информация ви е била от полза и ви е помогнала да сте една крачка по-напред при избора на сребърна бижутерия за вас или за подарък. Оставям ви и линк към любимия ми сайт и обеци: а вие кое ще изберете? https://viano.bg/

Google+ Comments