През последните години почти нищо не съм потребявала по старомодния начин. И под „старомоден“ разбирайте да отида до магазина и да си го купя. Та дори съвсем скоро изцяло онлайн заявих и получих бърз потребителски кредит от CrediNet.

През последните години съвсем откровено открих за себе си онлайн услугите и се убедих колко време и главоболия спестяват те. На първо място, въобще нямам време нито особено желание да обикалям по моловете, да се блъскам по опашки за пробните, за да си купувам необходимите дрехи за сезона. Значително по-лесно ми е да си харесам по сайтовете дрехи, да ги поръчам, а ако не ми седят по начина, по който искам да изглеждам, просто ги връщам и… готово. Онлайн пазаруването на дрехи и обувки ми доставя също такова удоволствие от новата дреха, но пък ми спестява изморителното обикаляне, като го заменя с удобството на дома ми и мекотата на дивана, съчетано с ароматна чаша кафе и защо не, някоя приятна компания. Модерен, лесен и изключително щадящ метод, чрез който си набавям необходимите стоки. А да не говорим, че даже и ми излизат много по-изгодно стоките. Все повече големи марки се ориентират изключително в онлайн продажбите, а със свободното движение на стоки и услуги на територията на Европейския съюз, нещата се получават още по-лесно.

От друга страна, все повече избягвам ходенето по институции и се опитвам да премина по всички административни нива, които са позволени онлайн и чак тогава, ако се налага, да отида на място и да довърша започнатото. За съжаление, когато говорим за българските институции и онлайн платформите им, трябва винаги да имаме едно на ум, че все нещо ще трябва да се свърши на място и никога няма да можем да приключим всичката си работа, чрез тяхната система. Я някой подпис, я нещо друго.

Не е такова положението с банките обаче. От години не съм ходила в клон, за да си върша някакво разплащане или в поща – да си плащам сметка. Всичко минава през онлайн банкирането ми и то докато лежа на дивана вкъщи и избирам какъв филм да си пусна да гледам.

Когато ми се наложи да се възползвам от бърз потребителски кредит, веднага се насочих към продукта CrediNet. Мисля, че вече е ясно, че ограничаването на всякакъв вид чакане на опашки и излишно губене на време, означава повече време за почивка, прекарани с близките хора.

CrediNet предлага изцяло онлайн кредити, чрез форма за кандидатстване и варианти за получаване на средствата – по банков път, в офис на MicroCredit или обект на Easypay. Връщането на парите се осъществява по същите канали, а сумите и периода, от който можете да се възползвате, са съответно от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца. При заплащане на административна такса и връщане на сумата до 30 дни, се възползвате от 0% лихва.

Със сигурност онлайн офертите са многократно по-изгодни за нас и аз мисля, че това е бъдещето на съвременния ни свят.

Google+ Comments