Сънищата са една от най-големите мистерии, свързани със света и хората. Въпреки това теории не липсват, а аз споделям допълнението към това защо сънуваме даден човек.

Някой ще се възползва от нас
Сънуването на друг човек също може да е знак, че ще се възползва от нас или ще ни причини някакви емоционални вреди. Тук сънят може да се превърне в предупреждение и да ни накара да подозирате този човек. Но преди да стигаме до крайности, трябва да вземем предвид връзката, която имаме с него. Понякога имаме такива видове сънища с хора в нашата работна среда или в други трудни моменти. Тогава става въпрос по-скоро за подсъзнателен стрес.

Би ли бил животът по-различен, ако бяхме с …
Появата на определени хора в сънищата ни може да означава, че ни е любопитно да знаем как се справят и какъв може да бъде животът ни с тях. Често това няма връзка с чувствата към настоящия партньор. Понякога просто е любопитно да се замислим какво би ни се случило, ако бяхме взели други решения в живота. Подобен сън може да се случи не само с бивши партньори, но и с колеги от предишна работа.

Чувстваме се изоставени или сами
Сънуването на друг човек също може да означава, че се чувстваме тъжни и сами. Това е израз, че някой много ни липсва, но той пък от своя страна не изпитва същите чувства към нас. Колкото и да се опитваме да го забравим, ситуации и предмети все за него ни подсещат. Всъщност много хора се затрудняват да започнат нова връзка, защото мислят само за предишния човек. Вместо да създават нови ситуации, те обичат да си спомнят миналото. Това най-вероятно ни кара да сънуваме този човек, тъй като се чувстваме сами и в известен смисъл изключени от заобикалящия ни свят.

Google+ Comments