Любовна раздяла – случвала се е на всеки. Изходите от нея са два. Единият е изпадането в депресия за известно време и изживяването на тези дълбоки терзания. Вторият е чрез радост и вътрешно щастие, че си се отървал и те очаква един нов свят навън. Именно за разновидност на втория вариант ще ви споделя днес в блога. Тя е новост, но много ми допада. Готови ли сте да отворите съзнанието си за новото ниво на раздяла?

То се нарича Disengagement party или на български – парти за раздяла. Във Великобритания и другите англоезични страни е доста популчрно и представлява събитие, организирано за отбелязване на края на една връзка или отношения. То се провежда, когато двама души решат да се разделят по взаимно съгласие и прекратят своята романтична връзка или брак.

Disengagement party може да бъде организирано по различни начини и да включва различни формати. Някои хора предпочитат по-формални събития, като вечери в ресторант, където се сервират специални ястия и напитки. Други пък са фенове на по-неформални събирания в домашна обстановка или в клубове, където се организират игри, танци и забавления.

Целта на партито за раздяла е да помогне на двамата партньори да се справят с края на взаимоотношенията им по по-позитивен начин и да приключат връзката си с уважение и приятелство. То може да бъде за изразяване на благодарност и споделяне на спомени, както и за пожелание за сполука в бъдещето на всяка от страните.

Въпреки че Disengagement party може да бъде емоционално предизвикателно събитие, то може да помогне на хората да преминат лесно през процеса на раздяла и да започнат нов етап от своя живот. Това е възможност за красив финал и надежда за по-светло и красиво, изпълнено с любов бъдеще.

А вие толкова широкоскроени ли сте? Бихте ли направили нещо подобно?

Google+ Comments