Всички сме чували за позитивното мислене. В днешно време тази тема даже звучи като някакво клише. Когато човек има някакви неприятности, му е трудно да повярва, че позитивното мислене ще му помогне.
Всеки има различен житейски път и опит и всеки може да го споделя с цел да вдъхновява останалите. Затова искам да ви споделя моето мнение по тази тема.
Човешката същност е една огромна вселена, която функционира точно като такава, но и същевременно по коренно различен начин. От раждането си до зрелостта ние трупаме опит, впечатления и съждения за околния свят.
Много често това, което ни изгражда , са именно тези наши преживявания.
Каква е истината, която аз открих за себе си? Независимо какво сме преживели, и дори как мозъкът ни е устроен, във всеки един от нас има един безграничен потенциал, който може да бъде развит . Затова света, в който живеем днес , е колкото рационален , толкова и чудат. Чудеса се случват и ние хората ги наричаме така, защото не знаем логичното им обяснение.
Да, понякога е трудно да се определят такива явления, но не е невъзможно.
Въпреки многопластовите натрупвания, които имаме и които носим, с помощта на енергията, която имаме и силата на мисълта ни, както и безпрекословните възможности на тялото ни , ние наистина можем да сторим чудеса. Естествено, човек сам е за никъде. Ние сме просто частици от вселената, която е нищо повече и нищо по-малко от едно огромно енергийно кълбо с невероятни възможности. Ако успеем да си взаимодействаме правилно с нея, всичко в живота ни би придобило съвсем друг смисъл.

Google+ Comments