Идва лятото. Сезонът на почивките, слънцезащитните продукти и банските. Топлите месеци ни напомнят за морето, вълните, пясъка. Добре планираната почивка включва избора на място за отдих, транспорта до желаната дестинация и…подходящото облекло, разбира се.

Банските костюми са неотменна част от багажа на всеки човек, тръгнал на море. Особено за дамите това е много важен тоалет, с който да покажат цялата си прелест на плажа. През 2018 година отново се залага на индивидуалната красота. При избора на бански първо трябва да решим дали той да бъде цял или от две части. Банските с едно рамо са, както и бански с дълбоко деколте са сред модните тенденции за сезон 2018. Нестандартно решение за плажа са плетените бански в бохо стил. Друго актуално решение е високо изрязаният бански в ретро стил. За почитателите на спортни дрехи също има решение – често срещан това лято ще е банският в спортен стил. Хората, които не се подчиняват на класическата визия ще могат да заложат на бански с разноцветни горнище и долнище, както и на долнище с висока талия.

Тенденциите през 2018 година в банските костюми отново залагат в изпъкване на женствеността и индивидуалната красота на всяка дама. Какъв бански да изберем сред голямото разнообразие – няма значение. Важното е да се чувстваме красиви и желани. Няма значение дали изборът ни ще е съобразен с тенденциите или не. Ние излъчваме това, което усещаме вътре в себе си. Ако сме в кондиция и вътрешен мир, това няма как да не се забележи от околните. И последно – а вие купихте ли си бански вече?

Google+ Comments