Всеки човек, колкото и да не иска да си признае, се интересува как е облечен. Може това да не включва фенси дрехи, които са много скъпи. Но въпреки това има съобразяване с цветовете, материите, комфорта. Всички тези фактори гарантират, че ще се чувстваме добре във втората си кожа, наречена дреха.

След това кратко въведение искам да обърна специално внимание на любителите на модата, защото в края на август излезе чудесна новина.

Всички сме чували за един от диктаторите в света на модата – Коко Шанел, и нейната едноименна компания. По пазарите има много имитации, но съм сигурна, че всяка една от нас, дамите, си е предоставяла как държи в ръцете си чанта, обувки, очила и дрехи на марката. Но това донякъде е невъзможно, първо заради цената, и второ заради органичния им достъп до България.

Това обаче вече се промени!

От края на август всеки един човек на територията на страната ни ще може да си поръча слънчеви очила от Шанел. И най-хубавото е, че те ще дойдат не чрез посредник, а директно от централата им във Франция. Това означава, че ще може напълно да се впуснем в света на висшата мода, дори само чрез аксесоари. Според мен това е първата стъпка за включване и на повече артикули.

Вярно е, че стойността на едни слънчеви очила е около 1000 лв., но ако сте такава фешън любителка и имате финансовата възможност, то непременно се възползвайте. Оставям и линк към сайта. Приятно пазаруване или поне гледане!

https://www.chanel.com/us/eyewear/sunglasses/c/2x1x1/

Google+ Comments