Бързаме, бягаме, наваксваме, изоставаме и изпреварваме… ежедневието на съвременните млади хора може да бъде толкова натоварено и изпълнено със задължения, че да не усетим как денят ни се е изплъзнал между пръстите.

Не говоря само за работата в офиса, която пренасяте и у дома от време на време. Понякога срещите ни с приятели, с които не сме излизали скоро, също могат да попаднат в графика ни под раздел: must do. Тук между другото мога да сложа и срещите с мъже, спортните занимания, пазаруването и всички други дейности, от които не можем да избягаме.

timingЗнаете ли кое помага да се справим с предизвикателства на ежедневието? Един добре подреден и систематизиран тайминг, който да следваме стриктно и мобилизирано. Повярвайте ми нито е лесно да си го съставите, но е лесно да го следвате. Ами ако сте изморени след работа и недоспали от предната безсънна нощ, а най-добрият ви приятел точно днес има рожден ден? Казвате си, че ще минете за час-два и се прибирате да се наспите, нали? Но правите ли го наистина, или оставате до сутринта, след което отивате направо на работа. Лошото е, че тръгне ли веднъж таймингът ви на криво, не е лесно да го вкарате пак в правия път.

Знам от личен опит, не веднъж съм нарушавала собствения си график по една или друга причина и след това съм си носила последствията.

Google+ Comments