Понякога да си купиш нещо онлайн отнема много по-малко време и усилия, отколкото на място в магазина. Така например аз попаднах в ZARA навръх лятното им намаление. Беше ми изключително трудно да се ориентирам в купчините дрехи и да намеря нещо за себе си. За да бъда подготвена следващия път, изгледах клипчета с трикове за пазаруване в магазина за бърза мода.

Оказа се, че има много теории за това как да подбереш правилните дрехи от ZARA без да мериш. Една от тях включва обозначенията с кръг, квадрат и триъгълник по етикетите. Някои казват, че това е кройката, която описва моделът. Честно да ви кажа, прерових гардероба си и така и не успях лично да се убедя в истинността на този трик.

Намерих и нова информация, която е от съвсем скоро. Тя е от бивш служител на ZARA, която казва, че тези геометрични обозначения всъщност показват колекцията, към която принадлежи дрехата. Така например кръгчето е WOMAN серията, квадратът е за BASIC, а триъгълникът за TRF (младежката колекция). Тук съм по-склонна да се съглася.

Но има и още много други тънкости, които ще ви бъдат от полза при пазаруване онлайн или офлайн. В YouTube има цял раздел и ви съветвам да му отелите време. Защото да попаднеш на точната находка за теб си е не просто късмет, но и знание. Оставям ви линк и ви пожелавам приятно пазаруване в любимия магазин на толкова хора по света. А хубавите покупки споделете в коментари.

https://www.youtube.com/results?search_query=zara+hacks

Google+ Comments