Вече е месец декември! Супер! Обичам това време от годината, обичам празниците, Коледа, почивните дни и вкусната храна. Фен съм на коледните декорации, блестящите елхи и всичко, което води коледния дух след себе си.

f13931eac8028a2c6de96e3f19150826Така че на въпроса дали е време да украсяваме дома и офиса си по случай празниците, отговорът ми е “Да”!

Да запрятаме ръкави и да пускаме въображението си в действие. Няма кой друг да го направи вместо нас, а Интернет ще ни е изключително полезен в тази насока. Пълен е с какви ли не интересни и креативни идеи, които да ни насочат как тази година да разнообразим дома си по различен начин, какво можем да направим с подръчните материали у дома и как да си направим ръчна украса или коледни играчки. Всичко зависи от нас самите и желанието ни да направим нещо красиво.

Аз например съм решила тази година да направя първи опит в изработката на ръчно правени картички. За целта ще си купя цветна хартия, малко по-дебел картон за основа, прозрачно лепило и… ще видя какво друго има у дома под формата на мъниста, копчета, плат и т.н. При картичките може да се използва какво ли не, включително натрошени коледни играчки или скъсани гирлянди.

Иначе вкъщи традиционно украсявам в началото на декември и по-конкретно около Никулден. Тази година празникът удобно се пада в неделя, та ще мога да си украся и елхата у дома на спокойствие без да бързам за никъде или да съм изморена след работа.

Желая приятно украсяване и на вас. Може да ми изпратите снимка после и да черпим идеи един от друг.

Google+ Comments