В продължение на темата с първата статия, искам да споделя няколко прости съвета, които могат да ви доближат до това взаимодействие.
Първо – обградете се с хора, които ви обичат уважават и които и вие обичате. Любовта, във всичките ѝ форми и измерения , е нещо вълшебно. Но не любовта от разстояние. Когато прегърнеш някого, когато го погледнеш в очите, когато му предадеш от своята топлина и живот, той ще усети истинските ползи и влияние на любовта. За съжаление , все още не съществува съвременна технология, която да замени този уникален, изцеряващ обмен. Обичайте и бъдете обичани – това ще ви направи истински живи. Няма по-голяма сила на света от тази. И ако в този момент нямате любов в живота си – не се страхувайте да я поискате и да я потърсите , защото само този, който търси, получава.
Съвет номер две – забравете за съмнението. Ако имате някакви страхове, победете ги. Не се осъждайте, не позволявайте на страха ви да стане по-голям от вас. Променете цялостните си утвърждения. Както във всичко останало , и в това се изискват ежедневни усилия, които да полагате, но много скоро ще разберете, че си заслужава.
Съвет номер три – вярвайте! Вярвайте в себе си, в късмета си, в позитивния развой на събитията, в съдбата си, във всичко. Вярвайте и ще се случи. Вярата има изключително мощен заряд. Никой не е способен да се опълчи срещу човек, който е убеден в нещо, нали? Когато си сигурен в себе си, в своите постъпки, в своите намерения, няма как да не получиш положителен ефект от своите утвърждения.
Започни на чисто и повярвай, където и да си, през каквото и да преминаваш. Помечтай!

Google+ Comments