Задължителните гумени ботуши

Гумените ботуши за задължителен елемент от есенния ни гардероб. Когато се изсипят дъждовните порои, просто няма какво друго да опази краката ни сухи. Градовете се превръщат във водни паркове, кръстовищата и подлезите – в язовири, а околоблоковото ни пространство – в естествени езера. И тогава спасението от водата и калта може да бъде само едно.

Аз (както всяка жена) имам по няколко чифта боти и ботуши, които са различни модели, с всякаква височина, цвят и материя. Но нищо не ме пази така от дъжда, както единственият ми чифт гумени ботуши. Затова личният ми съвет е веднъж завинаги да си купите и вие такива. Носете ги само когато вали и си преобувайте за работи. Преобувайте се, докато шофирате и всеки път, когато не желаете да ви виждат с подобни обувки. Вярно е, че не са най-красивите на света, но повярвайте ми, че са полезни.

Години наред се дърпах, докато си купя гумени ботуши, защото ми се струваха много грозни и мислех, че ги носят единствено градинарите и бабите на село. Е, грешах! Сега имам прекрасен чифт червени ботуши, които дори използвам като цветови акцент в есенния си аутфит. Много са комбинативни, а краката ми винаги остават сухи.

А вие какво мислите са този вид обувки? Харесват ли ви, или не? Мислите ли, че са само за деца, или могат да ги носят и изтънчени бизнес дами?

Задължителните гумени ботуши
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *