Гумените ботуши за задължителен елемент от есенния ни гардероб. Когато се изсипят дъждовните порои, просто няма какво друго да опази краката ни сухи. Градовете се превръщат във водни паркове, кръстовищата и подлезите – в язовири, а околоблоковото ни пространство – в естествени езера. И тогава спасението от водата и калта може да бъде само едно.

Аз (както всяка жена) имам по няколко чифта боти и ботуши, които са различни модели, с всякаква височина, цвят и материя. Но нищо не ме пази така от дъжда, както единственият ми чифт гумени ботуши. Затова личният ми съвет е веднъж завинаги да си купите и вие такива. Носете ги само когато вали и си преобувайте за работи. Преобувайте се, докато шофирате и всеки път, когато не желаете да ви виждат с подобни обувки. Вярно е, че не са най-красивите на света, но повярвайте ми, че са полезни.

Години наред се дърпах, докато си купя гумени ботуши, защото ми се струваха много грозни и мислех, че ги носят единствено градинарите и бабите на село. Е, грешах! Сега имам прекрасен чифт червени ботуши, които дори използвам като цветови акцент в есенния си аутфит. Много са комбинативни, а краката ми винаги остават сухи.

А вие какво мислите са този вид обувки? Харесват ли ви, или не? Мислите ли, че са само за деца, или могат да ги носят и изтънчени бизнес дами?

Google+ Comments