Бижута се носят от жените само по повод. Причината е, че те придават блясък, стил и подчертават красотата на дамата. А някои смятат, че ако това се прилага ежедневно, ще изгуби чара си. Но не е ли време в 21-ви век да излезем от клишето и бижутата да не са тема табу в ежедневието ни? Защо ли – защото днес имаме толкова много алтернативи, които деликатно да подчертават красотата.

За тази цел най-подходящите според мен са сребърните бижута. Те лесно си пасват с всеки друг цвят дреха, както и цвят на кожата. Важна е изработката, плетката и сребърната проба, които, както казват от Viano, са гарант за качество на бижуто. А за този сезон, актуални са змийските плетки, които перфектно се влагат в меките гривни или колиета.

Украсени с камъни цирконий за разкош и под формата на различни елементи – това са талисманите. Те завладяха света на бижутата преди няколко години и вече могат да се видят закачени върху сребърни гривни на все повече жени. Тяхна е и голямата заслуга сребърни животни, семейни елементи и моменти от ежедневието ни да се наложат сред ежедневните бижута.

Всичко това прави покупката на талисман след постижение в работа, след сбъдната мечта, след надграждане на себе си добра идея. Не е необходимо някой друг да знае за тези съкровени чувства вътре в нас, а е достатъчни сами да ги възвеличаваме. Гордостта от нас е вдъхновение и водеща сила за постигане на още бъдещи успехи. Затова един талисман, верижка, гривна, взети без повод от Viano или друга сребърна бижутерия може да мотивира.

Ето защо всяка жена трябва да носи сребърни бижута без причина – за да изгради и покори собствения си свят. Поводи има всекидневно и те могат да са много незначителни за някого, но вътрешно за нас да означават много. Бижутата вече не са тема табу в дните ни, а ние доказваме, че не се нуждаем от поводи, за да блестим.

Google+ Comments