Зная, че Хелоуин е тема табу за много хора. Но за тези, които са решили да отбележат деня, за да внесат малко цвят, забава и колорит в иначе странното ни и тревожно ежедневие, пиша този материал. Той ще включва идеи за бързи и лесни костюми, които ще приповдигнат настроението.

Започвам от любимата ми Пипи Дългото чорапче. Тя е идеална за дамите, а преобразяването включва рокля и два различни дълги чорапи. Сплетена коса на две плитки с тел и малко лунички с молив за устни или очи. Ако имате познато дете, може да вземете и една плюшена маймуна, която да е вечен другар и повод за още малко смешки.

За господата – зная, че много от вас предпочитат да са Жокера, но някой трябва да и го изрисува. Затова за супер бърз костюм бих ви посъветвала да изберете вампир. Черни дрехи, една протеза и ако желаете, леко пудра. Провокативен и винаги интересен образ, който може да съчетаете с бутилка червено вино, казвайки, че е кръв.

И ако все пак моите идеи не ви се струват изключително креативни и иновативни, то ви давам и още няколко предложения. Тях открих в хаковете за живота и мисля, че са много забавни. Оставям ви линкове и се надявам да се вдъхновите. И да не забравите да споделите крайния резултат.

Линк за костюми за жени тук: https://www.youtube.com/watch?v=sikDIu-BxxE&ab_channel=CloeCouture
Лннк за костюми за мъже тук: https://www.youtube.com/watch?v=WlLvLhW-Ugo&ab_channel=TopMainstream

Google+ Comments