Казвала ли съм ви кои са любмите ми сериали? Те не са никак малко и нямам търпение тази есен да започне излъчването на новите им епизоди.

Още от първи сезон насам например следя Имало едно време и ми е любопитно да видя със сюжетът на коя класическа история ще завъртят сценария този път. Последният път използваха известните персонажи на Елза и Ана от анимацията “Замръзналото кралство”, като смесиха историята им с тази на Ледената кралица.

По едно време се бях запалила и по Отмъщението с Емили Ван Камп в главната роля, но 4-ти сезон така и не го изгледах. Може би му е дошло времето, защото не виждам да е обявен 5-ти на този етап.

XXX HOOD DOWN LIF ENT TEL S3 CAN BRСега сигурно ще ви изненадам, като ви споделя, че съм фен и на комикс-сериалите Стрелата и Светкавицата. Наскоро започнаха да ги излъчват и по телевизията, но аз предпочитам да ги гледам на английски, а не дублирани. Все ми се струва, че това озвучаване отнема от достойнствата на сериала (или филма, ако става дума за такъв). И честно ви казва – влюбена съм в актьора Стефан Амел! Не знам как го поддържа това тяло, но още от 2012 г. го следя с пилотния епизод на Arrow и съм откровено впечатлена. Този актьор много здраво е стъпил в ТОП листата ми с любимци и няма изгледи скоро да излезе оттам.

Иначе ще ми е любопитно да видя и новия сезон на Теория за големия взрив, въпреки че там предпочитам да изгледам поне по 5-6 епизода наведнъж. Много ме беше впечатлил и Демоните на да Винчи и очаквах пролетта да излъчат 3-я му сезон, но го отложиха за есента през октомври. Дано само не остане последен сезон, че се носеха подобни слухове…

Е, това са част от моите любими сериали. Ще ми препоръчате ли някой от вашите?

Google+ Comments